DANMARKS STÆRKESTE POLITISKE UNGDOMSORGANISATION

DSU er Danmarks stærkeste politiske ungdomsorganisation!

Vi er over 2.000 medlemmer, som kæmper for et mere lige og retfærdigt Danmark.

Her på siden kan du læse meget mere om hvad vi mener, hvad vi laver, og du kan finde kontaktoplysninger på DSU-afdelingen i dit eget lokalområde.

DSU er en uafhængig organisation med egne holdninger, og vi kæmper for politisk indflydelse. Under ’Politik’ kan du blandt andet læse om vores mærkesager, læse vores principprogram og finde andre af vores store, politiske oplæg. Du kan også læse om de mange sjove kampagner, DSU har stået bag de seneste år.

DSU arrangerer en lang række spændende aktiviteter. Under ‘Aktiviteter‘ kan du læse om de kommende aktiviteter, fx kurser, konferencer, landsmøder og kongresser. Her kan du prøve dine argumenter af i debat med andre, og du kan møde kendte politikere. Hvad med fx at diskutere uddannelsespolitik med Pernille Rosenkratz-Theil, boligpolitik med Kaare Dybvad eller unges forhold på arbejdsmarkedet med Peter Hummelgaard?

DSU har lokalafdelinger i alle dele af landet. Så uanset hvor du bor, er der aldrig langt til DSU. Lokalafdelingerne holder jævnligt møder med besøg af spændende gæster, fx borgmestre, folketingsmedlemmer eller ministre. Under ’Lokalt’ kan du finde kontaktoplysninger på DSU i dit lokalområde.

Du kan læse DSU’s love her.